Bakımlı kadın olmanın kuralları..



BAKIMLI KADIN OLMANIN ÖNEMLİ KURALLARI..


MAKYAJ

Makyaj birçok kadının uyguladığı ve vazgeçemediği bir şeydir. Ancak makyaj yaparken birçok kadın yanlışlar yapa biliyor . Makyaj yapımında kadının yüzünü iyi tanıması ve tüm detaylara dikkat ederek, tenine en uygun makyajı uygulaması gerekiyor.

 EL VE TIRNAKLAR

 Güzel görünmek için ellerin ve tırnakların da bakımlı ve sağlıklı olması gerekiyor. Dışarıdan bakıldığında ilk olarak eller ve dolasıyla da tırnaklar ortaya çıkıyor. Ellerin yumuşak ve pürüzsüz, tırnaklarınız ise temiz ve manikürlü olmalıdır.


 GİYİM

 Makyaj, cilt bakımı ve saçlardan sonra; vücuda uygun bir kombin oluşturulmalı ve böylece güzellik bir bütünlük çerçevesinde açığa çıkarılmalıdır. Giyilen kıyafet ve elbisenin hem vücuda uygun olması, hem de oluşturulan makyaj ve saç stiliyle uyum içerisinde olması gerekiyor. Bu şekilde hem bakımlı, hem de şık görünmek kaçınılmaz olacaktır.


 KOKU

Son olarak da, teninize uygun, hem de kalıcı bir parfüm kullanmalısınız. Dışarıdan bakıldığında sizi güzel ve bakımlı olarak görenler; yanınıza yaklaştığında da kokunuzdan etkilenmelidir. Bu şekilde tam manasıyla bir bütün olarak bakımlı, temiz ve şık bir görünüm kazanabilirsiniz.